ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ

cropped-DSCN4405-sm.jpg

Μαρία Ανθή Γκλιάου

Η Μαρία Ανθή Γκλιάου είναι Εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος στο μητρώο του Συμβουλίου Εγγραφής Ψυχολόγων Κύπρου. Σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Leicester της Αγγλίας όπου αποφοίτησε με BSc in Psychology και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Συμβουλευτική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Yorkville του Καναδά όπου απέκτησε MA in Counselling Psychology.

Βιογραφικό
20210902_235743

Χαρίκλεια Πολυνίκη

Η Χαρίκλεια Πολυνίκη είναι Εγγεγραμμένη Κλινική Ψυχολόγος στο μητρώο του Συμβουλίου Εγγραφής Ψυχολόγων Κύπρου.  Σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου όπου και αποφοίτησε με Πτυχίο Ψυχολογίας. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας όπου απέκτησε MA in Clinical Psychology.

Βιογραφικό
20210902_235719

Υβόνη Κωνσταντίνου

Η Υβόνη Κωνσταντίνου είναι Εγγεγραμμένη Κλινική Ψυχολόγος στο μητρώο του Συμβουλίου Εγγραφής Ψυχολόγων Κύπρου. Σπούδασε στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου και αποφοίτησε με Πτυχίο Ψυχολογίας. Στο ίδιο πανεπιστήμιο, συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία, όπου απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Κλινική Ψυχολογία.

Βιογραφικό
20210923_195856

Μαρία Ιωαννίδου

H Μαρία Ιωαννίδου είναι εγγεγραμμένη Κλινική Ψυχολόγος (αριθμός εγγραφής: 726) Έχει ολοκληρώσει τις προπτυχιακές τις σπουδές στη Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, και τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Στα πλαίσια της ειδίκευσής της ως Κλινική Ψυχολόγος, είχε την ευκαιρία να εργαστεί σε διάφορες δομές της Κύπρου, όπως στο Κέντρο Ερευνών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (ΚΕΣΥ), στη Θεραπευτική Κοινότητα «Αγία Σκέπη», και στο σωματείο «ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ» όπου της δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί τόσο ατομικά όσο και ομαδικά με παιδιά, εφήβους και ενήλικες.
Βιογραφικό
IMG-8fe0e4cecc08a54dd90be0a6fdd85a90-V

Χρήστος Χρυσοστόμου

Ο Χρήστος Χρυσοστόμου είναι εγγεγραμμένος Σχολικός Ψυχολόγος (αριθμός εγγραφής: 569) Έχει ολοκληρώσει τις προπτυχιακές τις σπουδές στη Ψυχολογία στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. 

 

Βιογραφικό