ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Οι συνεδρίες μέσω Διαδικτύου, διατίθενται για άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό. Η διαδικασία είναι εύκολη και απλή.

1. Διευθέτηση Ραντεβού

 

Επικοινωνείτε τηλεφωνικά, ή μέσω email ή με την χρήση της πιο κάτω φόρμας για διευθέτηση ραντεβού με την ψυχολόγο.

 

2.Τρόπος Διεξαγωγής Συνεδρίας

 

Οι συνεδρίες μέσω διαδικτύου γίνονται με τη χρήση του προγράμματος skype, προσθέτοντας στις επαφές σας το όνομα χρήστη της ψυχολόγου gkliaou.maria. H διάρκεια και το κόστος της συνεδρίας είναι τα ίδια με αυτά της πρόσωπο με πρόσωπο συνεδρίας.

 

3.Τήρηση Απορρήτου και Εχεμύθειας

 

Στο θεραπευτικό πλαίσιο που πραγματοποιείται μέσω διαδικτύου τηρείται το απόρρητο και η εχεμύθεια όπως και στην θεραπεία πρόσωπο με πρόσωπο με τον τρόπο που περιγράφεται στον κώδικα δεοντολογίας.

Περισσότερα

Το πρόγραμμα skype, εξασφαλίζει την συγκεκριμένη ασφάλεια που δίνουν οι προδιαγραφές του. Πέραν αυτής καμία ευθύνη δεν φέρουμε ούτε εγώ ούτε εσείς για υποκλοπή και απώλεια δεδομένων από κακόβουλη χρήση. Σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση διατηρούμε κάθε νόμιμο δικαίωμα για εξασφάλιση της φήμης και των συμφερόντων μας. Επίσης είναι σημαντικό να έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να προκύψουν τεχνικά προβλήματα που να προκαλέσουν ανεπαρκή λειτουργία του συστήματος με αποτέλεσμα να διακόπτεται η συζήτηση. Εάν τρίτα άτομα έχουν πρόσβαση στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, τότε πιθανόν η εχεμύθεια της συζήτησης να παραβιαστεί γι’ αυτό χρησιμοποιείστε τις κατάλληλες δικλείδες ασφαλείας.

 

3. Μέθοδος Πληρωμής

 

Οι πληρωμές γίνονται με πιστωτική κάρτα χρησιμοποιώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο “Paypal” ή με τραπεζική κατάθεση στον Λογαριασμό που αναφέρεται

Πληροφορίες Λογαριασμού

Bank of Cyprus
Αριθμός Λογαριασμόυ: 357031727370
Όνομα: Γκλιάου Μαρία-Άνθη
ΙΒΑΝ: 
CY76002001950000357031727370


Quick Pay:
phone number 99752884

Paypalskype

Φόρμα Επικοινωνίας